Vabilo: Slovenski globalni forum – 6. konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva

Datum dogodka: 

Pričetek:

Konec:

Lokacija: 
center Maribox, Loška ulica 13, Maribor

Kontakt: www.sgf.si


Slovenski globalni forum je novo ime za že tradicionalno konferenco o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva. V času velikih gospodarskih sprememb se konferenca osredotoča na krepitev globalnih ciljev in možnosti slovenskih podjetij, da z novimi trajnostnimi izdelki in rešitvami osvajajo nove priložnosti v svetu ter ob tem povečajo prepoznavnost in privlačnost Slovenije za nove naložbe z visoko dodano vrednostjo.

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport želi s Slovenskim globalnim forumom zgraditi močan globalni ekosistem slovenskega gospodarstva, povezati podjetja, gospodarsko diplomacijo, slovenske poslovne klub po svetu in podporne mehanizme države. Zato je Slovenski globalni forum odlična priložnost za mreženje in povezovanje.

Slovenski globalni forum, 6. konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva, bo potekala 3. junija 2024 v centru Maribox, Loška ulica 13, Maribor.

Slovenski globalni forum bosta odprla minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han ter ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon.

Kako globalne megatrende uporabiti kot pogon za inovacije in trajnostno preoblikovanje slovenskega gospodarstva, nam bodo v aktivnih razpravah razkrili sogovorniki, misleci in gospodarstveniki.