VABILO na spletno predstavitev 1. JR 4.3: OPERACIJA: Izvedba agromelioracij na kmetijskih zemljiščih

Datum dogodka: 

Pričetek:

Konec:

Lokacija: 
SPLETNA IZVEDBA

Kontakt: 041366516

gotovo ste že seznanjeni, da je ministrstvo za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano objavilo 1. javni razpis za naložbe v infrastrukturo, povezano z razvojem, posodabljanjem ali prilagoditvijo kmetijstva in gozdarstva, natančneje za izvedbo agromelioracij na kmetijskih zemljiščih. 

Več o razpisu najdete tukaj: https://skp.si/javni-razpisi/za-agromelioracije-na-kmetijskih-zemljiscih-po-poplavah .

V omenjenem razpisu so kot info točke objavljeni kontakti kmetijskih svetovalcev iz 8 KGZS-kmetijsko gozdarskih zavodov.

Za njih bo Ministrstvo za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano v sodelovanju z AKTRP  in KGZS  pripravilo spletno predstavitev 1. javnega razpis za podukrep 4.3: Podpora za naložbe v infrastrukturo, povezano z razvojem, posodabljanjem ali prilagoditvijo kmetijstva in gozdarstva, OPERACIJA: Izvedba agromelioracij na kmetijskih zemljiščih.

Ker je pogoj uspešne izvedbe tega razpisa tvorno sodelovanje občin in tistih kmetij, ki so utrpele hude poplave v avgustu 2023, tudi vas vabimo na predstavitev razpisa.

Predstavitev bo potekala 23.5.2023 s pričetkom ob 8.00 na povezavi: https://us06web.zoom.us/j/84835352804?pwd=8He5ap9Rn7iBkyZGVVuDBKpg5u1bsA.gQxZ4jP1wI_szrt-.

Vljudno vabljeni!

Lep pozdrav,

Barbara Trunkelj

Vodja službe za ukrepe razvoja podeželja

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije

Sektor za kmetijsko svetovanje

Oddelek za kmetijsko politiko in razvoj podeželja

Tel.: 041 366 516