Seminar: Proces priprave investicijske dokumentacije za uspešno voden in izveden projekt

Datum dogodka: 

Pričetek:

Konec:

Lokacija: 
Spletno izobraževanje

Kontakt: info@zdruzenjeobcin.si

Vabimo vas na seminar z naslovom »Proces priprave investicijske dokumentacije za uspešno voden in izveden projekt oziroma program”, kjer bomo obravnavali ključne teme, povezane z investicijsko dokumentacijo pri pripravi, izvajanju in zaključevanju projektov. Seminar bo potekal v obliki predavanja in interaktivnih razprav ter vključeval naslednje točke:

1. Opredelitev osnovnih pojmov
2. Pravne podlage
3. Priprava projekta (DIIP, PIZ, IP in NIP)
4. Priprava programa (poenostavljen DIIP, DIIP v vlogi IP)
5. Izvajanje projekta (študija izvedbe, poročilo o izvajanju, NIP)
6. Zaključevanje projekta in učenje (končno poročilo, NIP, poročilo o spremljanju rezultatov in učinkov)
7. Vprašanja


Predavanje bo izvajala izkušena strokovnjakinja s področja investicijske dokumentacije, ki vam bo pomagala razumeti in obvladati ključne vidike tega pomembnega področja. Po končanem seminarju bo priložnost za postavitev vprašanj in dodatno razpravo.


Predavateljica: mag. Nataša Dolanc Jerman je zaključila ekonomsko fakulteto v Ljubljani leta 1996. V svoji preko 20 letni poklicni karieri se je najprej praktično kasneje tudi raziskovalno (teoretično) ukvarjala s projektnim managementom ter njegovim financiranjem, in sicer tako v privatnem sektorju kot v državni upravi – na Ministrstvu za finance, kjer deluje še danes. Vmes je leta 2000 zaključila Investicijsko šolo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Leta 2016 pa je svoje praktično delo s projekti še nadgradila s končanjem magistrski študij Organizacije in poslovodenja – smer Finance z magistrsko nalogo ‘Analiza ravnanja s projektom v slovenski državni upravi’.


Vaša morebitna vprašanja za predavateljico nam lahko pošljete do četrtka, 9. 5. 2024, na elektronski naslov info@zdruzenjeobcin.si.

Prijave pošljite na Združenje občin Slovenije na e-naslov info@zdruzenjeobcin.si.


SPLETNA PRIJAVA je na voljo TU.


Prosimo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do četrtka, 9.5.2024.
*V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Veselimo se vaše prisotnosti in plodnega sodelovanja na seminarju.