Delavnica: Uporaba Chat GPT za občine

Datum dogodka: 

Pričetek:

Konec:

Lokacija: 
Spletno izobraževanje

Kontakt: info@zduzenjeobcin.si

Združenje občin Slovenije vabi na spletno delavnico

UPORABA CHAT GPT

ChatGPT je inteligentni sistem v lasti podjetja OpenAI. Je prosto dostopen na spletu. Omogoča nam sporazumevanje z njim v naravnem jeziku, med drugim tudi v slovenščini. ChatGPT je postal dostopen javnosti kot prototip 30. novembra 2022.

»Vsaka nova tehnologija ima svoje prednosti in slabosti, in Chat GPT ni nobena izjema. Če ga pravilno uporabljamo, je močno orodje, če ga napačno uporabljamo, nam prinese težave in tudi kazni. Zato je pomembno, da znotraj podjetja razširimo neka osnovna pravila uporabe.«

Zato smo za vas pripravili delavnico, na kateri boste s predavateljem Petrom Mesarcem spregovorili in dobili odgovore na vsa pomembna vprašanja o tem kako deluje Chat GPT, kakšne so njegove omejitve, prinaša pa tudi veliko število praktičnih primerov, ki so posebej prilagojeni udeležencem.

Iz predavanja:

–          Kaj je Chat GPT in kako deluje

–          Kakšne so omejitve Chat GPT

–          Napredna orodja znotraj Chat GPT

–          Uporaba Chat GPT za pripravo vsebin

–          Uporaba Chat GPT pri pripravi objav za socialna omrežja

–          Uporaba Chat GPT za analizo besedil

–          Uporaba Chat GPT za analizo podatkov

–          Orodja, ki nadgradijo Chat GPT

Ciljna skupina:Seminar je namenjen vsem zaposlenim na občinskih upravah, javnih zavodih, ki ste se že ali boste slej kot prej srečali s tematiko. Prav tako pa je seminar namenjen drugi javnosti, ki jo tovrstna tematika zanima.

Kdo je Peter Mesarec? S spletnim marketingom se ukvarjam že več kot 20 let in analitiko najrazličnejših spletnih strani sem odpiral na precej različnih pozicijah. Kot naročnik, kot lastnik podjetja in kot agencija. Proces po katerem delujem je precej enostaven in vključuje postavitev ciljev, izvedbo in primerjavo rezultatov s cilji. Preveri, ponovi.

Vaša morebitna vprašanja in predloge za predavatelja nam lahko pošljete do torka, 30. 1. 2024, na elektronski naslov info@zdruzenjeobcin.si. Na vprašanja bo odgovorjeno tekom seminarja, pisni odgovori niso možni.

Prijave pošljite na Združenje občin Slovenije na e-naslov info@zdruzenjeobcin.si.

SPLETNA PRIJAVA TUKAJ

Vljudno vabljeni