Črpanje EU sredstev za občine

Datum dogodka: 

Pričetek:

Konec:

Lokacija: 
splet ZOOM

Kontakt:

Združenja občin- ZOS, SOS in ZMOS vas vabimo na spletni dogodek na temo Črpanja EU sredstev

Spletni dogodek na temo črpanja EU sredstev za občine, bo potekal  15. 1. 2024 z začetkom ob 11.30 uri preko aplikacije Zoom. Okvirno trajanje pogovora bo 90 minut.

S strani Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj bo sogovornica državna sekretarka Andreja Katič s sodelavci, ki bodo odgovarjali na vaša vnaprej postavljena vprašanja.Predstavnike občin vabimo, da nam posredujete vprašanja na predlagano temo, ki bodo izhodišče za pogovor o sistemu in učinkovitosti črpanja EU sredstev, po tej predstavitvi pa bo tudi nekaj časa namenjenega za odgovore na dodatno zastavljena vprašanja prisotnih.S strani občin izpostavljena vprašanja in dileme ter diskusija na odprtem dialogu so lahko vodilo pri nadaljnjem delu za še učinkovitejše črpanje sredstev.Vabimo vas, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do četrtka, 11. 1. 2024 do 10. ure preko spodnje povezave. V prijavnico, prosimo, zapišite vaša vprašanja.

https://skupnostobcin.si/dogodek/odprti-dialogi-pogovor-z-drzavno-sekretarko-andrejo-katic-s-sodelavci-o-odprtih-vprasanjih-in-dilemah-obcin-pri-crpanju-eu-sredstev/

Na pogovor so vabljene vse občine. Udeležba je brezplačna. Po roku za prijavo vam bomo posredovali povezavo do dogodka.

Veselimo se vaše prisotnosti in konstruktivnega sodelovanja.