Pojasnila ministrstev in drugih služb

Išči
Po letu:
17.01.2022 SPOROČANJE STATISTIČNH PODATKOV IN OBJAVA SEZNAMA EVIDENČNIH NAROČIL ZA LETO 2021

Na portalu e-JN je objavljeno obvestilo za naročnike v zvezi s sporočanjem statističnih podatkov in objave seznama evidenčnih naročil za leto 2021.

Naročnik mora, v skladu z javnonaročniško zakonodajo do zadnjega dne februarja tekočega leta sporočiti statistične podatke o evidenčnih naročilih, oddanih v preteklem letu.

Prav tako do zadnjega dne februarja tekočega leta (za preteklo leto) mora naročnik na portalu javnih naročil objaviti seznam oddanih evidenčnih naročil.

Več informacij je na voljo TU.

Prenosov: 3x
Dodano: 17.01.2022 13:38
07.01.2022 KOEFICIENT RAZVITOSTI OBČIN ZA LETI 2022 IN 2023

Ministrstvo za finance je na podlagi Uredbe o metodologiji za določitev razvitosti občin za leti 2022 in 2023 določilo koeficiente razvitosti občin.

Na podlagi koeficientov pa je določen tudi odstotek sofinanciranja investicij iz državnega proračuna (24. člen ZFO-1).

Tabela s koeficienti razvitosti občin za leti 2022 in 2023 je na voljo TU.

Prenosov: 7x
Dodano: 07.01.2022 09:37
05.01.2022 VIŠINA REGREDA ZA PREHRANO OD 1.1.2022 DO 30.6.2022

Ministrstvo za javno upravo je posredovalo obvestilo o Količniku rasti cen prehrambnih izdelkov in podatek o medletni rasti cen življenjskih potrebščin decembra preteklega leta glede na december predpreteklega leta. V dopisu so prav tako navedeni  zneski regresa za prehrano med delom, nadomestila za ločeno življenje, dnevnic za službena pot.

CELOTNO OBVESTILO

Prenosov: 5x