Pojasnila ministrstev in drugih služb

Išči
Po letu:
28.01.2021 RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE INVESTICIJ V VRTCIH IN OSNOVNEM ŠOLSTVU V REPUBLIKI SLOVENIJI

Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport je pripravilo obvestilo za občine o objavi novega razpisa za sofinanciranje investicij v vrtcih in osnovnem šolstvu ter poziv k prijavi za dodelitev pravic k dostopu do portala, preko katerega bo možno izpolnjevanje prijavnih obrazcev in oddaja vlog za pridobitev sofinancerskih sredstev iz državnega proračuna.

Obvestilo je na voljo TU, do navodila pa lahko dostopate TU.

Ime datotke:
Velikost datoteke: 106.50 kB
Prenosov: 6x
Dodano: 01.02.2021 08:39
05.01.2021 POZIV OBČINAM IN POSREDNIM PRORAČUNSKIM UPORABNIKOM PRORAČUNOV OBČIN DA DO 11. JANUARJA 2021 POSREDUJEJO ZAHTEVKE ZA IZPLAČILO SREDSTEV IZ PRORAČUNA DRŽAVE

Ministrstvo za finance nam je posredovalo dopis, va katerem pozivajo občine in posredne proračunske uporabnike proračunov občin, da do 11. 1. 2021 posredujejo zahtevek za izplačilo sredstev iz proračuna države, ki se nanašajo na leto 2020, v zvezi s pripravo letnih poročil ter premoženjskih bilanc za leto 2020.

Ime datotke: Poziv_obcinam_za_posredovanje_zahtevkov_za_leto_2020.pdf
Velikost datoteke: 872.48 kB
Prenosov: 81x
Dodano: 05.01.2021 12:01
05.01.2021 IZVAJANJE ZFRO - DODATNA POJASNILA V ZVEZI Z OBVEZNIM ZDRAVSTVENIM ZAVAROVANJEM

Ministrstvo za zdravje je pripravilo dodatna pojasnila v zvezi z izvajanjem določb Zakona o finančni razbremenitvi občin, in sicer s področja zdravstvenega zavarovanja. Dodatna pojasnila so pristojni pripravili na podlagi prejetih vprašanj s strani občin.

Ime datotke: ZFRO-30122020-MDDSZ.ZZZS.MZ.docx
Velikost datoteke: 81.44 kB