Mnenja na zakonodajo

Išči
Po letu:

Mnenje je na voljo Initiates file downloadTU.

Prenosov: 8x
Dodano: 03.05.2020 23:45
16.04.2020 PRIPOMBE NA PREDLOG ZAKONA O ELEKTRONSKI IDENTIFIKACIJI IN STORITVAH ZAUPANJA (ZEIZS)

Združenje občin Slovenije je Ministrstvu za javno upravo poslalo pripombe k predlogu Zakona o elektronski identifikaciji in storitvah zaupanja.

T
ako med drugim predlagamo neomejeno obdobje veljavnosti sredstva elektronske identifikacije, saj je tehnično mogoče povezati podatke o izpolnjevanju pogojev za elektronsko identiteto (državljanstvo, prebivališče za tujce, smrt ali prenehanje obstoja pravne osebe) in avtomatično preklicati veljavnost v primeru, da pogoji niso izpolnjeni.

Pri opredelitvi zbirke imetnikov sredstev elektronske identifikacije je nekaj nejasnosti, zato smo zaprosili za pojasnilo ali je naslov naslov elektronske pošte edinstveni podatek.

Dopis z vsemi pripombami je na voljo TU.

Prenosov: 7x
Dodano: 04.05.2020 13:52
23.03.2020 PRIPOMBE K PREDLOGU ZAKONA O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O VARSTVU OKOLJA

Ime datotke: MOP_PRIPOMBE_ZAKON_O_VARSTVU_OKOLJA_MAREC_2020.doc
Velikost datoteke: 278.02 kB
Prenosov: 16x
Dodano: 30.03.2020 14:00
14.02.2020 PRIPOMBE NA PREDLOG ZAKONA O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O ZAŠČITI ŽIVALI

Združenje občin Slovenije je Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano poslalo pripombe na predlog Zakona s spremembah in dopolnitvah Zakona o zaščiti živali, ki je bil 13. 2. 2020 objavljen na spletnem portalu eDemokracija in je bil vložen v vladno proceduro.

Dopis s pripombami je na voljo TU.

Prenosov: 23x
Dodano: 14.02.2020 13:57