Seje vlade

V Združenju občin Slovenije po vsaki seji Vlade pripravimo in objavimo povzetke sprejetih zakonov in drugih aktov, ki so pomembni pri delu lokalnih skupnosti.

Išči
Po letu:
14.02.2019 19. REDNA SEJA VLADE RS 14. 2. 2019

Vlada RS je na svoji 19. redni seji med drugim izdala Uredbo o ukrepih za sanacijo in obnovo gozda po naravni nesreči vetrolomu iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020 ter Uredbo o spremembi in dopolnitvah Uredbe o organih v sestavi ministrstev. Prav tako pa je Vlada sprejela končno oceno neposredne škode na stvareh zaradi posledic neurja z vetrom in dežjem ter poplavami 13. julija 2018.

Več si preberite TU.

Ime datotke:
Velikost datoteke: 98.30 kB
Prenosov: 1x
Dodano: 14.02.2019 14:39
07.02.2019 18. REDNA SEJA VLADE RS 7. 2. 2019

Vlada RS je na svoji 18. redni seji med drugim sprejela mnenje o Predlogu zakona o spremembi Zakona o Vladi Republike Slovenije in o Predlogu zakona o spremembi Zakona o državni upravi. Sprejela pa je tudi končno oceno neposredne škode na stvareh zaradi posledic neurja z močnim vetrom in poplavami 29. in 30. oktobra 2018.

Ime datotke: 18._REDNA_SEJA_VLADE_7.2.2019.pdf
Velikost datoteke: 153.73 kB