31.03.2017 Starost: 6 let

Razpis NAJ PROSTOVOLJKA/PROSTOVOLJEC ZAPOSLENA/ZAPOSLENI V JAVNI UPRAVI

Ljubljana, 31.3.2017 - Slovenska filantropija, združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisuje 4. natečaj za priznanje Naj prostovoljka/prostovoljec zaposlena/zaposleni v javni upravi za leto 2016.


S priznanjem želimo izpostaviti zaposlenega v javni upravi, ki v svojem prostem času opravlja prostovoljsko delo in prispeva k promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi, saj lahko ti zaradi svojih znanj in izkušenj pomembno prispevajo k razvoju prostovoljstva.

Izbirali bomo med kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti ter pozitivno vplivajo nanjo. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata v letu 2016 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

Če ste to vi ali se med vašimi kolegi, zaposlenimi v javni upravi, skriva tisti, ki ustreza zgornjemu opisu, ga do 10. aprila 2017 lahko prijavite, da se bo potegoval za naziv.

Prijavitelj je lahko le javna uprava.

Pošljite izpolnjeno prijavnico na naslov: Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana, s pripisom »NAJ PROSTOVOLJKA/EC ZAPOSLENA/ZAPOSLENI V JAVNI UPRAVI 2016«.

Nagrajenca bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 18. maja 2017.

Ta naziv posameznik prejme samo enkrat.

Prejemniki naziva NAJ PROSTOVOLJKA/PROSTOVOLJEC ZAPOSLENA/ZAPOSLENI V JAVNI UPRAVI so bili doslej tri: za leto 2012 Matej Markovič, zaposlen na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije, za leto 2014 Boris Krabonja, zaposlen na Srednji ekonomski šoli Maribor in za leto 2015 Aleš Oven, zaposlen na Univerzi na Primorskem. Več o tem na http://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/naj-prostovoljec-zaposlen-v-javni-upravi/naj-prostovoljec-zaposlen-v-javni-upravi

 

 


< KOHEZIJSKI E-KOTIČEK, MAREC 2017