02.07.2015 Starost: 8 let

PREDSTAVITEV PREDLOGA USMERITEV ZA PRIPRAVO ENERGETSKEGA KONCEPTA SLOVENIJE

Ljubljana, 1. 7. 2015 – Ministrstvo za infrastrukturo izvaja niz predstavitev predloga usmeritev za pripravo Energetskega koncepta Slovenije. Na predstavitev s(m)o bili tokrat povabljeni predstavniki (združenj) občin in lokalnih energetskih agencij.


Udeležence sestanka je uvodoma pozdravil državni sekretar mag. Klemen Potisek, podrobnejšo predstavitev pa sta izvedla generalni direktor Direktorata za energijo Daniel Levičar in Urška Dolinšek.

Ministrstvo je pripravilo posvetovalni dokument, ki vsebuje usmeritve za pripravo Energetskega koncepta Slovenije. Dokument je delovni osnutek, podlaga za začetek razprave. Pri nekaterih poglavjih so posebej izpostavili vprašanja, na katera posebej želijo dobiti poglede zainteresirane javnosti.

 

Predlog usmeritev za pripravo Energetskega koncepta Slovenije skupaj s pripadajočo video predstavitvijo si lahko ogledate na spletni strani Informacijski portal energetika. Pripombe, predloge in mnenja na dokument Ministrstvo za infrastrukturo zbira do 15. avgusta 2015.

 


< NADALJEVANJE POGOVOROV GLEDE POVPREČNINE