23.03.2020 Starost: 6 dni

PREDSTAVITEV JAVNEGA RAZPISA ZA SOFINANCIRANJE GRADNJE ODPRTIH ŠIROKOPASOVNIH OMREŽIJ NASLEDNJE GENERACIJE »GOŠO 4«, KI BO POTEKALA NA DALJAVO

Ljubljana, 23.3.2020 - Ministrstvo za javno upravo vabi na informativni dan za Javni razpis za sofinanciranje gradnje odprtih širokopasovnih omrežij naslednje generacije »GOŠO 4«, ki bo potekal v četrtek, 26. marca 2020 ob 13. uri. Na Ministrstvu za javno upravo bomd omogočili spremljanje predstavitve in možnost sodelovanja preko spleta.

Elektronske prijave za sodelovanje na navedenem informativnem dnevu lahko posredujete najpozneje do 24. marca 2020 na elektronski naslov glavne pisarne Ministrstva za javno upravo gp.mju@gov.si in na elektronski naslov natalija.kralj(at)gov.si.

Da boste lahko sodelovali, prosijo, da pošljete elektronske naslove vseh, ki bodo na tej konferenci sodelovali. Nanje bodo pred samim dogodkom vsem udeležencem posredovali vsa potrebna navodila za sodelovanje.

Dnevni red ostaja nespremenjen:

1. Uvodni pozdrav – 10 min
  2. Predstavitev javnega razpisa »GOŠO 4« - 30 min