06.03.2012 Starost: 8 let
Kategorija: Novice

POSVET NA TEMO NAČRTOVANJA IN VODENJA EVROPSKIH PROJEKTOV

Ljubljana, 6.3.2012 - V dvorani Državnega sveta je danes potekal posvet na temo načrtovanja in vodenja evropkih projektov, ki ga je združenje pripravilo v sodelovanju z Uradom za kohezijsko politiko, ki po novem deluje pod okriljem Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Posvet, katerega se je udeležilo več kot 60 udeležencev, ki so prihajali iz različnih slovenskih občin, je bil sestavljen iz dveh sklopov. Predavateljici, obe predstavnici Urada za kohezijsko politiko, mag. Mateja čŒepin ter Irena Brcko- Kogoj, sta celovoto in zelo slikovito prikazali tematiko črpanja evropskih sredstev.

Na posvetu so tako bile predstavljene osnove pridobivanja evropskih sredstev, faze načrtovanja in vodenja evropskih projektov in ravnanje s projektne dokumentacijo ter najpogostejše napake in kako se jim izogniti. Celotni posvet je temeljiv na konkretnh primerih, na podlagi katerih si bodo udeležencim v prihodnosti lahko pomagali pri učinkovitem delu na tem področju.

< NAPOVEDNIK DOGODKOV MED 5. IN 9. MARCEM