20.03.2009 Starost: 13 let
Kategorija: Novice

NAPOVEDNIK DOGODKOV ZA TEDEN OD 23. DO 27. MARCA 2009

<META content=Word.Document name=ProgId> <META content="Microsoft Word 11" name=Generator> <META content="Microsoft Word 11" name=Originator> <STYLE> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </STYLE> <P class=MsoNormal>Ljubljana, 20. 03. 09 - V prihodnjem tednu bodo potekali Dnevi slovenske lokalne samouprave na Bledu, potekalo bo usposabljanje za ocenjevanje škode na kmetijskih zemljiščih, med drugim pa bo potekala tudi seja Odbora Državnega sveta RS za lokalno samoupravo in regionalni razvoj. &nbsp;Predstavljamo vam napoved dogodkov po dnevih:<?xml:namespace prefix = o /><o:p></o:p>

<META content=Word.Document name=ProgId>

<META content="Microsoft Word 11" name=Generator>

<META content="Microsoft Word 11" name=Originator>

<STYLE> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </STYLE> <P class=MsoNormal style="TEXT-ALIGN: justify">Torek, 24.03.2009 </SPAN><?xml:namespace prefix = o /><o:p></o:p>

V  letu 2009 bo Uprava RS za zaščito in reševanje organizira Usposabljanja za člane občinskih in regijskih komisij za ocenjevanje škode na kmetijskih pridelkih. Pripravlja tri usposabljanja. Prvo usposabljanje bo namenjeno občinam Posavske, Obalne, Severno Primorske, Dolenjske, Notranjske in Zasavske regije. Uprava z organiziranjem usposabljanja ločeno po regijah omogoča, da se ga lahko udeleži čim več občin. <o:p></o:p>

<o:p> </o:p>

Torek, sreda 24. do 25. 03.2009 <o:p></o:p>

Agencija za kadre organizira v sodelovanju s Službo Vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko, Skupnostjo občin Slovenije, Združenjem občin Slovenije in Združenjem tajnikov slovenskih občin organizirajo 7. posvet DNEVI SLOVENSKE LOKALNE SAMOUPRAVE  bo potekal 24. in 25. marca 2009 v hotelu Kompas na Bledu.<o:p></o:p>

<o:p></o:p>

Sreda, 25.03.2009
Seja Odbora DS RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko. Državni svetniki bodo pregledali sklepe 18. seje in obravnavali Zakon o letalstvu.
<o:p></o:p>

< ERJAVEC BO ZAČEL Z NADZOROM DIMNIKARSKIH STORITEV