29.09.2017 Starost: 2 let

NAPOVEDNIK DOGODKOV V TEDNU OD 2. DO 6. OKTOBRA 2017

Ljubljana, 29. 9. 2017 - V prihajajočem tednu se lahko udeležite sledečih dogodkov.

Ponedeljek, 2. 10. 2017
DOBRE PRAKSE KROŽNEGA GOSPODARSTVA V PRIMORSKO-NOTRANJSKI REGIJI IN POVEZOVANJE Z OSTALIMI AKTERJI V SLOVENIJI
Z namenom krepitve mednarodne konkurenčnosti gospodarstva, ki hkrati znižuje okoljska tveganja in ohranili kakovost življenja, se želi povezati akterje krožnega gospodarstva. organizatorji zbirajo primere dobrih praks in predloge ter jih vključujejo v nastajajoči Kažipot prehoda v krožno gospodarstvo Slovenije.

Vabljeni so predstavniki iz gospodarstva, lokalnih skupnosti, stroke in civilne družbe, ki želijo aktivno sodelovati in prispevati k sooblikovanju rešitev in drugih aktivnosti prehoda v zeleno, krožno gospodarstvo.

Več informacij o prehodu v zeleno gospodarstvo z izpostavljenimi razvojnimi potenciali za zeleno, pametno in učinkovito gospodarstvo je dostopno na povezavi
www.vlada.si/zeleno in www.circularchange.com.

Lokacija: Podjetniški inkubator Perspektiva, veliki otok 44b, Postojna

Torek, 3. 10. 2017
POSVET O FINANCIRANJU DOLGOTRAJNE OSKRBE
Na posvetu, ki se bo pričel ob 9.00, bodo predstavljeniključni izzivi na področju dolgotrajne oskrbe in ključne rešitve ter razprava o zakonu.

Več si preberite TU.

Lokacija:
Dvorana Državnega sveta RS, Šubičeva 4, Ljubljana

Sreda, 4. 10. 2017
FESTIVAL ODPRTIH PODATKOV JAVNEGA SEKTORJA
Dogodek, ki se bo pričel ob 9.30, organizira Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju s Statističnim uradom RS.

Več si preberite TU.

Lokacija: Konferenčna dvorana Ministrstva za javno upravo, Langusova 4, Ljubljana

< EVROPSKA SREDSTVA ZA UKREPE TRAJNOSTNE MOBILNOSTI