03.06.2011 Starost: 11 let
Kategorija: Novice

NAPOVEDNIK DOGODKOV MED 6. IN 10. JUNIJEM

Ljubljana, 3.6.2011 - v prihajajočem tednu se lahko udeležite sledečih dogodkov:

Torek, 7.6.2011

5. KONFERENCA: OBNOVLJIVI VIRI IN UčŒINKOVITA RABA ENERGIJE

Vljudno vabljeni na konferenco Obnovljivi viri in učinkovita raba energije, ki bo potekala 7. junija 2011.

Konferenca že peto leto zapored uspešno konkurira dogodkom na področju energetike v Sloveniji in se vedno bolj uveljavlja kot ena pomembnejših slovenskih konferenc v svoji kategoriji. Letošnja konferenca bo posvečena novim razmeram in priložnostim v energetiki. Združevala bo energetike in vse, ki se z energetiko tako ali drugače ukvarjate ter želite slediti spremembam na tem področju.

(Lokacija: Hotel Mons v Ljubljani)

Petek, 10.6.2011

DELAVNICA V SKLOPU PRIPRAVE STRATEGIJE PREHODA SLOVENIJE V NIZKOOGLJIčŒNO DRUŽBO DO LETA 2015 NA TEMO NARAVNE NESREčŒE

Služba Vlade RS za podnebne spremembe in Ministrstvo za obrambo vabita na celodnevno, moderirano delavnico na temo NARAVNIH NESREčŒ v sklopu procesa priprave Strategije prehoda Slovenije v nizkoogljično družbo do leta 2050, ki bo potekala v petek, 10. junija 2011.

Namen delavnice je po ekspertni metodi oblikovati del vsebine Strategije prehoda Slovenije v nizkoogljično družbo do leta 2050, ki zadeva področje naravnih nesreč v okviru podnebnih sprememb.

(Lokacija: modra učilnica Izobraževalnega centra za zaščito in reševanje RS)

< ODBOR DZ ZA OKOLJE ZAVRNIL PREDLOG NOVELE ZAKONA O GRADITVI OBJEKTOV