03.12.2010 Starost: 9 let
Kategorija: Novice

NAPOVEDNIK DOGODKOV MED 6. IN 10. DECEMBROM

Ljubljana, 3.12.2010 - V prihodnjem tednu se bodo odvijali sledeči dogodki:

Ponedeljek, 6.12.2010

STANDARDI STROKOVNE USPOSOBLJENOSTI
Ministrstvo za javno upravo organizira posvet "Standardi strokovne usposobljenosti". Posvet je organiziran z namenom, saj je Uradniški svet je na svoji 13. redni seji dne 8. 11. 2010 sprejel nove Standarde strokovne usposobljenosti z merili za izbiro in metodami preverjanja usposobljenosti uradnikov na položajih v državni upravi, ki bodo veljali za vse natečajne postopke, objavljene po 1. 1. 2011.

(Lokacija: Fakulteta za upravo v Ljubljani)

Ponedeljek, 6.12.2010

8. KOMISIJA VLADE RS ZA ZAĹ č†ITO ROMSKE SKUPNOSTI
Sklicana je 8. Komisija Vlade RS za zaščito romske skupnosti, ki bo obravnavala tudi predlog sprememb in dopolnitev Zakona o romski skupnosti v Republiki Sloveniji.

(Lokacija: Sejna soba na Gregorčičevi 20 v Ljubljani)

čŒetrtek, 9.12. 2010

ZAKLJUčŒNO SREčŒANJE ZAVODA MOVIT
Organizirano je tradicionalno srečanje upravičencev programa Mladi v akciji, ki bo potekalo od 18. ure dalje, s programom Evropa za državljane. Udeležencem bosta predstavljena projekta obeh evropskih programov, iskale se bodo podobnosti med programoma ter ideje za sodelovanje.

(Lokacija: Hotel MONS)

čŒetrtek, 9.12.2010

POSVET: IZOBRAŽEVANJE čŒLANOV IN čŒLANIC OBčŒINSKIH SVETOV
Združenje občin Slovenije vabi na seminar na temo Izobraževanja članov in članic občinskih svetov, s pričetkom ob 10.00 uri v Ljubljani.

(Lokacija: dvorana Državnega sveta)

< SPLETNI FORUM O EVROPSKIH SKLADIH