02.12.2011 Starost: 12 let
Kategorija: Novice

NAPOVEDNIK DOGODKOV MED 5. IN 8. DECEMBROM

Ljubljana, 2.12.2011 - V naslednjem tednu se bodo odvijali sledeči dogodki:


 

čŒetrtek, 8.12.2011

 

POSVET: UPORABA ZAKONA O SPLOĹ NEM UPRAVNEM POSTOPKU V OBčŒINAH

Združenje občin Slovenije vas vabi na seminar: Uporaba zakona o splošnem upravnem postopku v občinah, ki bo potekal v četrtek, 8. decembra 2011 ob 9. uri.

 

Na posvetu vam bo državna pravobranilka in predavateljica Upravne akademije mag. Lučka Seibert predstavila celotno zakonsko ureditev splošnega upravnega postopka skozi posamezne pravne institute ter opozorila na najpogostejše težave in nerazumevanje, ki se pojavljajo v praksi.

 

(Lokacija: dvorana Državnega sveta)

 

 

čŒetrtek, 8.12.2011

 

DELAVNICA: KOGENERACIJA NA ZEMELJSKI PLIN

GIZ DZP (Gospodarsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina) vas v sodelovanju s Centrom za energetsko učinkovitost z Instituta »Jožef Stefan« vljudno vabi na delavnico »Kogeneracija na zemeljski plin«, ki bo v četrtek, 8. decembra 2011, od 8.45. do 14.00.

 

Na delavnici bo v uvodnem delu predstavljeno delovanje kogeneracije - soproizvodnje toplotne in električne energije (SPTE) na zemeljski plin ter sodobne tržne in tehnološke trende na tem področju, v nadaljevanju pa bo prikazano, kako strokovno in finančno uspešno izpeljati projekt postavitve kogeneracije.

 

(Lokacija: Kongresna dvorana Hotela Betnava v Mariboru)

 

 

čŒetrtek, 8.12.2011

 

SREčŒANJE JAVNIH USLUŽBENCEV PRENEĹ ENIH Z OBčŒIN NA CSD

Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve sklicuje srečanje za vse javne uslužbence prenešene z občin na CSD na katerem bo predstavljena organizacija in delo centrov za socialno delo. srečanje se bo odvijalo v četrtek, 8. decembra s pričetkom ob 9. uri. 

 

(Lokacija: Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije)


< JAVNI NATEČAJ ZA ZASEDBO PROSTEGA DELOVNEGA MESTA - SVETOVALEC