20.04.2012 Starost: 11 let
Kategorija: Novice

NAPOVEDNIK DOGODKOV MED 23. IN 26 APRILOM 2012

Ljubljana, 20.4.2012 - V prihajajočemm tednu se bodo odvijali sledeči dogodki:

Ponedeljek, 23.4.2012

SESTANEK NA MINISTRSTVU ZA IZOBRAŽEVANJE, ZNANOST, KULTURO IN Ĺ PORT
Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport vabi na sestanek, ki bo potekal v ponedeljek, 23. aprila 2012 ob 12. uri. Na razgovoru, na temo varčevalnih ukrepov, bodo prisotni predstavniki ministrstva; državna sekretarka, Mojca Ĺ krinjar, v. d. generalna direktorja direktoratov, Alen Kofol in dr. Jurij Ĺ ink ter vodja Urada za razvoj šolstva, dr. Andreja Barle Lakota ter predstavniki reprezentativnih združenj občin.

(Lokacija: Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport)

Ponedeljek, 23.4.2012

TEMATSKA SEJA PREDSEDSTVA ZOS
V ponedeljek, 23. aprila, je sklicana Tematska seja predsedstva ZOS z ministrom dr. Senkom Pličaničem na Ministrstvu za pravosodje in javno upravo. Na seji bodo člani predsedstva med drugim ministra seznanili tudi z aktualnimi težavami, s katerimi se srečujejo občine: standardi v predšolski vzgoji, sprejemanje občinskih prostorskih načrtov, kmetijska zemljišča, cene komunalnih storitev, predlog prenosa upravnih nalog z upravnih enot na občine itd.

(Lokacija: Ministrstvo za pravosodje in javno upravo)

Torek, 20.4.2012

80. SEJA KOMISIJE DRŽAVNEGA SVETA ZA LOKALNO SAMOUPRAVO IN REGIONALNI RAZVOJ
Sklicana je 80. seja Komisije državnega sveta za lokalno samoupravo in regionalni razvoj, ki bo potekala v torek, 24. aprila 2012 ob 14.30 uri, na njej pa bo obravnavan Predlog zakona za uravnoteženje javnih financ (ZUJF) – nujni postopek.

(Lokacija: Ĺ ubičeva 4, Ljubljana)

< PREGLEDALI PREDLOG ZAKONA O URAVNOTEŽENJU JAVNIH FINANC Z VIDIKA VPLIVA NA OBČINE