18.05.2012 Starost: 8 let
Kategorija: Novice

NAPOVEDNIK DOGODKOV MED 21. IN 25. MAJEM

Ljubljana, 18.5.2012 - V prihajajočem tednu se bodo odvijali sledeči dogodki:

Sreda, 23.5.2012

SESTANEK ZA SODELOVANJE PRI PRIPRAVI NACIONALNEGA STANOVANJSKEGA PROGRAMA ZA OBDOBJE 2012- 2021
Ministrstvo za infrastrukturo in prostor, kot resorno ministrstvo pristojno za pripravo nacionalnega stanovanjskega programa, ki ga sprejme Državni zbor RS, je v okviru Direktorata za prostor aprila letos imenovalo projektno skupino za pripravo predloga Nacionalnega stanovanjskega programa 2012- 2021.

(Lokacija: sejna soba na Ministrstvu za infrastrukturo in prostor)

čŒetrtek, 24.5.2012

SEMINAR NA TEMO UPRAVLJANJA Z DOKUMENTARNIM GRADIVOM IN ARHIIVIRANJEM
Združenje občin Slovenije vas v sodelovanju z Ministrstvom za pravosodje in javno upravo ter Arhivom RS vabi na posvet: »Upravljane z dokumentarnim gradivom in pomen arhiviranja« ki bo potekal v četrtek, 24. maja 2011 ob 10. uri.

(Lokacija: dvorana Državnega sveta RS)

čŒetrtek, 24.5.2012

2. SEJA ODBORA ZA GOSPODARSTVO
Sklicana je 2. seja Odbora za gospodarstvo, ki bo potekala v četrtek, 24. maja s pričetkom ob 16. uri. Na seji bosta obravnavana Predlog resolucije o Nacionalnem programu varstva potrošnikov 2012- 2017 ter Drugo letno poročilo o izvajanju Zakona o razvojni podpori Pomurski regiji v obdobju 2010-2015 v letu 2011.

(Lokacija: Ĺ ubičeva 4, Ljubljana)

Petek, 25.5.2012

TEMATSKA SEJA PREDSEDSTVA ZOS Z MINISTROM BOGOVIčŒEM
Sklicana je tematska seja predsedstva ZOS z ministrom Bogovičem, ki bo potekala v petek, 25. maja s pričetkom ob 13. uri. čŒlani predsedstva se bodo na seji z ministrom osredotočili na aktualna vprašanja in problematike s področja kmetijstva in okolja.

(Lokacija: sejna soba na Ministrstvu za kmetijstvo in okolje)

< SEJA VLADE