15.04.2011 Starost: 12 let
Kategorija: Novice

NAPOVEDNIK DOGODKOV MED 18. IN 22. APRILOM

Ljubljana, 15.4.2011 - V prihajajoč‡em tednu se bodo odvijali sledeči dogodki:


 

Ponedeljek, 18.4.2011

 

POSVET: čŒRPANJE SREDSTEV PO 21. IN 23. čŒLENU ZFO-1

V sodelovanju s Službo Vlade za lokalno samoupravo in regionalno politiko organiziramo posvet na temo koriščenja sredstev na podlagi 21. in 23. čŒlena ZFO-1, ki bo potekal v ponedeljek, 18. aprila s pričetkom ob 10. uri.

 

Predstavljeni nameni koriščenja sredstev po 21. členu Zakona o financiranju občin, postopki pri prijavi koriščenja sredstev in roki ter najpogostejše pomanjkljivosti občin in napake ob prijavi.

 

(Lokacija: dvorana Državnega sveta RS)

 

 

Torek, 19.4.2011

 

POSVET: POMEN INTEGRITETE ZA DELOVANJE OBčŒIN IN PRIPRAVA NAčŒRTOV INTEGRITETE
Združenje občin Slovenije in Komisija za preprečevanje korupcije vas vabita na posvet z naslovom: »Pomen integritete za delovanje občin in priprava načrtov integritete«, ki bo potekal v torek, 19. 4. 2011, s pričetkom ob 10. uri.


O pomenu integritete za delovanje občin in celotne družbe ter o pripravi načrtov integritete vam bodo spregovorili strokovnjaki Komisije za preprečevanje korupcije. Seminar je namenjen vodjem in članom delovnih skupin, ki pripravljajo oziroma bodo pripravljali načrt integritete v občinah.

 

(Lokacija: sejna soba na Občini Litija)

 

 

Torek, 19.4.2011

 

REGIONALNA KONFERENCA: "SPATIAL PLANNING IN SOUTH EASTERN EUROPE" Cektra v sodelovanju z evropskim združenjem EUROGI in ob podpori Ministrstva za okolje in prostor Republike Slovenije, Direktorata za prostor, organizira v okviru projekta Plan4all, ki ga v okviru programa eVsebine+ sofinancira Evropska komisija, regionalno konferenco "Spatial Planning in South Eastern Europe" ki bo potekala v torek, 19. aprila 2011 v Ljubljani.

 

Vse informacije v povezavi z dogodkom (program, registracija) najdete na spletni strani en.cektra.org/events/conferences/plan4all/.

 

(Lokacija: Ministrstvo za javno upravo)

 

 

Torek, 19.4.2011

 

1. SEJA PROGRAMSKEGA ODBORA 22. POSVETA POSLOVANJE Z NEPREMIčŒNINAMI
Gospodarska zbornica Slovenije začenja s pripravami na 22. posvet Poslovanje z nepremičninami, zato vljudno vabi na 1. sejo programskega odbora, ki bo v torek 19. aprila, ob 13.00 uri.

 

(Lokacija: Gospodarska zbornica Slovenije)

 

 

Sreda, 20.4.2011

 

68. SEJA KOMISIJE DRŽAVNEGA SVETA ZA LOKALNO SAMOUPRAVO IN REGIONALNI RAZVOJ
Sklicana je 68. seja Komisije Državnega sveta za lokalno samoupravo in regionalni razvoj, ki bo potekala v sredo, 20. aprila s pričetkom ob 14. uri.

 

Na seji se bo obravnavala pobuda Združenja občin Slovenije za spremembo obveznosti občin pri ocenjevanju škod, nastalih zaradi naravnih nesreč v kmetijstvu

 

(Lokacija: sejna soba na Ĺ ubičevi 4 v Ljubljani)

 

 

čŒetrtek, 21.4.2011

 

EKO KONFERENCA
Društvo planet zemlja vabi na Eko konferenco, ki bo potekala 21. in 22. aprila na Gospodarskem raztavišču v Ljubljani. Namen konference je raziskovalcem in strokovnjakom pokazati način učinkovitega komuniciranja njihovega znanja; prikazati napačno obnašanje ter pokazati pravilno v odnosu do medijev in drugih javnosti..

 

Več informacij si lahko preberete na spleni strani: www.eko-konferenca.org

 

(Lokacija: Gospodarsko raztavišče v Ljubljani)


< SESTANEK NA MINISTRSTVU ZA NOTRANJE ZADEVE