10.12.2010 Starost: 9 let
Kategorija: Novice

NAPOVEDNIK DOGODKOV MED 13. IN 17. DECEMBROM

Ljubljana, 10.12.2010 - V tednu med 13. in 17. decemborm se bodo odvijali sledeči dogodki:

Ponedeljek, 13.12.2010

SESTANEK NA TEMO PREDLOGA NOVELE ZAKONA O KMETIJSKIH ZEMLJIĹ čŒIH
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano sklicuje usklajevalni sestanek glede novega Predloga zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih, s pričetkom ob 9. uri.

(Lokacija: Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano)

Sreda, 15.12. 2010

20. NUJNA SEJA ODBORA ZA LOKALNO SAMOUPRAVO IN REGIONALNI RAZVOJ
Sklicana je 20. nujna seja Odbora za lokalno samoupravo in regionalni razvoj, ki bo potekala v sredo, 15. decembra 2010, s pričetkom ob 8. uri.

(Lokacija: Ĺ ubičeva 4, Ljubljana)

Sreda, 15.12.2010

TRAJNOSTNA MOBILNOST V SLOVENSKIH OBčŒINAH
Ministrstvo za promet vabi na konferenco o trajnostni mobilnosti v slovenskih občinah, ki bo potekala v sredo, 15. decembra med 9. in 13. uro, v konferenčni dvorani čebelarskega doma Pri čebelici na Brdu pri Lukovici. Govorci na konferenci bodo udeležencem ponudili dragocene informacije upravljanja mobilnosti na lokalni ravni ter praktične nasvete, kako začeti s spremembami, kako spodbujati javni prevoz in kje pridobiti finančna sredstva za uresničitev ambicioznih ciljev.

(Lokacija: Konferenčna dvorana čebelarskega doma Pri čebelici, Brdu pri Lukovici)

Sreda, 15.12.2010

USKLAJEVALNI SESTANEK NA SVLR
V sredo, 15. decembra, je organiziran usklajevalni sestanek z ministrom na temo Zakona o vzpodbujanju skladnega regionalnega razvoja, potekal pa bo v prostorih SVLR s pričetkom ob 10. uri.

(Lokacija: Služba Vlade za lokalno samoupravo in regionalno politiko)

Petek, 17.12.2010

POSVET: »AKTUALNA VPRAĹ ANJA S PODROčŒJA JAVNEGA NAROčŒANJA IN PREDSTAVITEV BONITETNIH OCEN S.BON V POSTOPKIH JAVNEGA NAROčŒANJA«
Združenje vabi na posvet na temo aktualnih vprašanj s področja javnega naročanja in predstavitve bonitetnih ocen s.boni v postopkih javnega naročanja, ki bo potekal 17. decembra 2010 v dvorani državnega sveta, s pričetkom ob 9.00 uri.

(Lokacija: dvorana Državnega sveta)

< POSVET: IZOBRAŽEVANJE ČLANOV IN ČLANIC OBČINSKIH SVETOV