09.11.2012 Starost: 8 let
Kategorija: Novice

NAPOVED DOGODKOV ZA TEDEN OD 12.11.-16.11.2012

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Ljubljana, 9.11.2012 – Dogajanje na ZOS v 46. tednu.</o:p>

Sreda, 14.11. 2012

SEJA KOMISIJE DS ZA LOKALNO SAMOUPRAVO IN REGIONALNI RAZVOJ
V sredo, 14.11.2012 se bo v Državnem svetu odvijala seja komisije za lokalno samoupravo in regionalni razvoj, ob 14. uri, v sobi 209/II, Ĺ ubičeva 4, Ljubljana.
Dnevni red:

1. Ugotovitev sklepčnosti in potrditev dnevnega reda

2. Predlog zakona o spremembi Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o prostorskem načrtovanju (ZPNačrt - C)

3. Predlog zakona o spremembah Zakona o ukrepih za odpravo posledic določenih zemeljskih plazov večjega obsega iz let 2000 in 2001 (ZUOPZP-B)

čŒetrtek, 15.11. 2012

SESTANEK NA TEMO METODOLOGIJE ZA DOLOčŒITEV RAZVITOSTI OBčŒIN
Na podlagi 24. člena Zakona o financiranju občin mora vlada določiti metodologijo za določitev razvitosti občin. Pred dopolnitvijo metodologije in določitvijo obdobja, za katero bo veljala, Ministrstvo za finance vabi na usklajevalni sestanek, ki bo v četrtek, 15. 11. 2012, ob 10.30 uri na Ministrstvu za finance, Beethovnova 11, sejna soba. Sestanka se bodo udeležili tudi predstavniki ZOS.

< SEJA VLADE