19.11.2010 Starost: 12 let
Kategorija: Novice

NAPOVED DOGODKOV MED 22. IN 26. NOVEMBROM 2010

V zadnjem tednu novembra bodo potekali naslednji dogodki.

Torek, 23.11.2010

SEMINAR: čŒARI PROTOKOLA
Seminar, čŒari protokola se bo odvijal 23. novembra s pričetkom ob 10. uri, namenjen pa je vsem, ki so zadolženi za priprave in izvedbe različnih dogodkov, naše tajnice, ki se s sprejemom gostov pri županih srečujejo vsak dan ali vsi tisti, ki vas protokol zgolj zanima. Prav tako pa so vabljeni vsi, ki jih protokol zgolj zanima in si želijo razširiti obzorje znanj.

(Lokacija: dvorana Državnega sveta)

Sreda, 24.11.2010

SEJA OSREDNJESLOVENSKEGA REGIJSKEGA SVETA

Združenje občin Slovenije v sredo, 24.11.2010 ob 13. uri, sklicuje sejo Osrednjeslovenskega regijskega sveta Združenja občin Slovenije, ki bo potekala v Litiji.

(Lokacija: sejna dvorana občine Litija)

čŒetrtek, 25.11.2010

KOORDINACIJSKI SESTANEK DELEŽNIKOV ZAGOTAVLJANJA VARNOSTI NA NIVOJSKI PREHODIH CESTE IN ŽELEZNIĹ KE PROGE

Agencija za varnost prometa sklicuje koordinacijski sestanek na temo deležnikov zagotavljanja varnosti na nivojskih prehodih ceste in železniške proge, ki se bo odvijal v četrtek, 25.11.2010 ob 10. uri.

(Lokacija: sejna soba Agencije za varnost prometa)

čŒetrtek, 25.11. 2010

SEJA GORENJSKEGA REGIJSKEGA SVETA

Združenje občin Slovenije v četrtek, 25.11.2010 ob 9. uri, sklicuje sejo Gorenjskega regijskega sveta Združenja občin Slovenije, ki bo potekala v Ĺ enčurju.

(Lokacija: sejna soba Doma krajanov Ĺ enčur)

čŒetrtek, 25.11.2010

SEJA JUGOVZHODNEGA REGIJSKEGA SVETA

Združenje občin Slovenije v četrtek, 25.11.2010 ob 13. uri, sklicuje sejo Jugovzhodnega regijskega sveta Združenja občin Slovenije, ki bo potekala v sejni dvorani Občine Mirna Peč s sledečim dnevnim redom:

(Lokacija: sejna soba občine Mirna Peč)

< 108. REDNA SEJA VLADE