06.06.2016 Starost: 6 let

MAJSKA ŠTEVILKA KOHEZIJSKEGA E-KOTIČKA

Ljubljana, 6. 6. 2016 - Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politikoje je majski številki Kohezijskih e-novic osrednjo pozornost namenja predstavitvi projektov v sklopu dnevov odprtih vrat "EU PROJEKT, MOJ PROJEKT", ki bodo potekali 10. in 11. junija 2016.

EU PROJEKT, MOJ PROJEKT
Slovenija se pridružuje prvi kampanji Evropa v moji regiji (»Europe in My Region«), ki jo začenja Evropska komisija z željo, da bi spodbudila državljane k odkrivanju in spoznavanju projektov, ki jih po vsej Evropi financira EU. 10. in 11. junija bo svoja vrata odprlo tudi 20 projektov po celi Sloveniji, ki se bodo predstavili z zanimivimi in izobraževalnimi programi.

Potrditve projektov
SVRK je, v vlogi organa upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, izdal naslednje odločitve o podpori projektom:

Aktualni razpisi
V majski števili Kohezijkega e-kotička si lahko več preberete o sledečih razpisih:http://www.eu-skladi.si/

Napovedi več kot 80 razpisov si lahko ogledate TU.

Prav tako pa si lahko med drugim več preberete o večletnem finančnem okvirju za različne naložbe, o smernicah za prejemnike sredstev iz evropskih strukturnih in investicijskih skladov ter s tem povezanih instrumentov.

Celotna številka Kohezijkseg e-kotička meseca maja je na voljo Opens external link in new windowTU.

< KOMISIJA DZ O PROBLEMATIKI KAPITALSKIH NALOŽB OBČIN TER KAPITALSKIH NALOŽB PRAVNIH OSEB V NJIHOVI LASTI