01.04.2019 Starost: 4 let

KOHEZIJSKI E-KOTIČEK MESECA MARCA

Ljubljana, 1. 4. 2019 - Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je pripravila novo številko Kohezijskega e-kotička. V tokratni številki si lahko med drugim več preberete o odprtem natečaju za nagrade Regiostars 2019, o uspešno izvedenih projektih in s tem povezanih dobrih zgodbah.

EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019
V tednu med 11. in 18. majem 2019 se boste lahko udeležili številnih zanimivih in poučnih delavnic, ogledov ter rekreativnih pohodov, obiskali dneve odprtih vrat slovenskih kmetij in gledališke predstave ter tudi sami preverili svoje igralske talente, poskušali domače dobrote, pridobili koristne informacije za svojo poslovno pot in se poučili o dobri skrbi za svoje zdravje.

Med 1. in 15. 4. aprilom lahko glasujete za številne predloge projektov in nam pomagate izbrati naj projekt, ki se bo z vašo pomočjo predstavil še s pestrejšim programom in postal naj dogodek kampanje. Glasujete lahko na spletni strani www.eu-skladi.si.

Regiostars 2019
Evropska komisija že dvanajsto zapored nagrajuje sofinancirane projekte, ki jih odlikujeta odličnost in nov pristop k spodbujanju regionalnega razvoja. Ti projekti so, kot dobre prakse, navdih in zgled drugim regijam, postavljeni v središče vseevropske komunikacijske kampanje. Nagrade RegioStars se podeljujejo najboljšim projektom v petih tematskih kategorijah: pametna, trajnostna in vključujoča rast, razvoj mest in tematsko področje leta.

Več informacij je na voljo TU.

Aktualni javni razpisi
Med novimi razpisi si lahko pogledate Kapitalizacijski 4. razpis programa Interreg CENTRAL EUROPE

Celotne e-novice so na voljo Opens external link in new windowTU.

< MESEČNI UTRIP MESECA MARCA 2019