02.11.2020 Starost: 3 let

JAVNO NAROČILO ZA NAKUP IN/ALI ZAKUP MICROSOFT PROGRAMSKE OPREME Z OZNAKO ODMIO-28/2020

LJUBLJANA, 2.11.2020 - Obveščamo vas, da bo Ministrstvo za javno upravo izvedlo postopek oddaje javnega naročila za nakup Microsoft (MS) programske opreme (operacijski sistem Windows, uporabniška zbirka MS Office, morebitni klienti za dostop do MS strežnikov – CAL-i ter druga Microsoftova programska oprema) z oznako ODMIO-28/2020. Ministrstvo bo v skladu s 33. členom in v povezavi s tretjim odstavkom 66. člena Zakona o javnem naročanju (Uradni list RS, št. 91/15 in 14/18; ZJN-3) na podlagi pooblastil izvedlo postopek tudi za druge organe.


Ministrstvo bo po izvedenem postopku oddaje javnega naročila sprejelo odločitev o oddaji naročila in podpisalo krovno pogodbo ter izvajalo skrbništvo nad pogodbo. V skladu s tem, in v kolikor želite pristopiti k izvedbi postopka oddaje predmetnega javnega naročila, vas pozivamo, da na ministrstvo posredujete pooblastilo s potrebnimi podatki. Vzorec pooblastila je priloga tega dopisa, v nadaljevanju pa podajamo še nekaj informacij glede predmeta javnega naročila.

 Naročilo se bo oddalo za obdobje 36 mesecev. Po izvedenem postopku oddaje predmetnega javnega naročila bo ministrstvo z izbranim ponudnikom podpisalo krovno pogodbo, na podlagi katere bodo posamični naročniki sklenili neposredne pogodbe.

Poziv in ostale priloge si lahko ogledate TU.

 

-         Initiates file downloadobrazec pooblastila (priloga 1),

-          informativni ceniki in omejitve v primeru prehoda iz MPSA v Enterprise Agreement program (priloge 2,3,4,5, 6),

-          Initiates file downloadnavodila za izpolnjevanje pooblastila s primeri (priloga 7),

-          Initiates file downloadprimerjava programskih paketov (priloga 8),

-          Initiates file downloadgarancija programske opreme (priloga 9),

-          fileadmin/datoteke/2020/JAVNO_NAROCILO_MICROSOFT_2020/7-Upravicenost_za_pristop_priloga_10.docInitiates file downloadupravičenost za pristop (priloga 10),

-         Initiates file download Excel obrazec kalkulatorMS.xls

 


< DOSEŽEN DOGOVOR GLEDE OBRAČUNA KILOMETRINE PRI POVRAČILU POTNIH STROŠKOV V JAVNEM SEKTORJU