18.12.2015 Starost: 7 let

IX. POSVET DELOVANJE SKUPNIH OBČINSKIH UPRAV V SLOVENIJI

Ljubljana, 18. 12. 2015 - Ministrstvo za javno upravo in vsa tri združenja občin ter Občina Ljubno bodo marca 2016 pripravili že deveti posvet na temo delovanja skupnih občinskih uprav v Sloveniji. Nosilna tema posveta bo "Turizem in lokalno podjetništvo".


V želji, da bi bilo naše srečanje zanimivo za najširši krog strokovnjakov, zaposlenih v javnem in zasebnem sektorju, vabimo k sodelovanju vse, ki želite biti aktivno udeleženi pri nadaljnjem razvoju tega področja.

Objavljeni bodo vsi prispevki, ki bodo povezani z delovanjem skupnih občinskih uprav, prednost za predstavitev pa bodo imeli prispevki, ki bodo sledili osnovni temi posveta.

Rok za najavo teme je 14. januar 2016. O izboru bodo prijavitelji obveščeni do 3. februarja 2016.

Rok za oddajo končnih prispevkov in predstavitve v Power Pointu bo 2. marec 2016. Vsi prispevki bodo objavljeni v e – Zborniku Posveta, o morebitni uvrstitvi v program posveta bodo posamezni avtorji obveščeni do 10. marca 2016. V najavi teme navedete ime in priimek, naziv, elektronski naslov, kontaktno telefonsko številko, organizacijo zaposlitve in delovno mesto, naslov in povzetek prispevka v obsegu 150-300 besed. Vsak avtor lahko kot prvi ali edini avtor prijavi le en prispevek.

Prijavo lahko pošljete vodji posveta Mag. Franciju Žoharna elektronski naslov franci.zohar(at)gov.si.

* * *

 

 


 


 


< NAPOVEDNIK DOGODKOV V TEDNU OD 21. DO 24. DECEMBRA 2015