KONFERENCA O PRIVLAČNOSTI PROSTORA-ATTRACTIVE DANUBE

Lokacija: Hotel Jama, Postojna
Opis:

Spoštovani.

Vsaka regija je privlačna na svoj način in želi zagotoviti kakovost življenja za prebivalce, privlačno ponudbo za obiskovalce in za podjetja. Kako lahko privlačnost prostora postane trajnostni razvojni cilj in kako uskladiti različne interese deležnikov na nekem prostoru, se bomo pogovarjali na zaključni konferenci projekta ATTRACTIVE DANUBE.

Konferenca bo potekala v Postojni, 28. in 29. maja 2019, v hotelu Jama. V diskusiji bodo osrednjo temo z različnih aktualnih vidikov osvetlili zanimivi gostje, med drugim:

·         Lučka Kajfež Bogataj, predavateljico na Biotehniški fakulteti v Ljubljani in članica Mednarodnega odbora za podnebne spremembe pri OZN,

·         Rudolf Schicker, koordinator Danube Strategy Point,

·         Marie Petrová z Ministrstva za okolje Češke republike in

·         Jasna Gabrič, županja Občine Trbovlje

Konferenca predstavlja odlično priložnost za mreženje in povezovanje med različnimi udeleženci – uporabniki prostora. V času konference bo tudi razstava posterjev in izdelkov evropskih projektov, vezanih na privlačnost prostora, zato vas prijazno vabimo, da se nam pridružite in predstavite dosežke svojih projektov. Za predstavitev bodo na voljo mize in panoji.

Konferenca se bo zaključila z večerjo v Predjamskem gradu, drugi dan pa sledi ogled Škocjanskih jam in krajinskega parka.

Več informacij o programu najdete v priponki in na spletni strani. Prosimo vas za prijavo preko te povezave: https://goo.gl/forms/eDJi6Gu53W5OoONl2