SEMINAR: VLOGA IN POLOŽAJ NADZORNEGA ODBORA OBČINE

Opis:

Vabilo na seminar

»VLOGA IN POLOŽAJ NADZORNEGA ODBORA OBČINE«

ki bo organiziran regijsko ter bo potekal na naslednjih lokacijah in ob naslednjih terminih:

Torek, 19. marec 2019 s pričetkom ob 15.00 uri

v dvorani Ministrstva za kulturo, Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana

Sreda, 20. marec 2019 s pričetkom ob 15.00 uri

v prostorih Pretorske palače, Titov trg 3, 6000 Koper

Četrtek, 21. marec 2019 s pričetkom ob 15.00 uri

v prostorih Razstavišča MO Maribor, Grajska ulica 7, 2000 Maribor

Združenja občin v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo organizirajo seminarje na temo delovanja nadzornega odbora občine. Na seminarjih, katerih ciljna skupina so članice in člani Nadzornih odborov občin, bodo predstavljene sledeče vsebine:

-       nadzorni odbor v razmerju do drugih občinskih organov-       občinski splošni akti, ki opredeljujejo vlogo in položaj nadzornega odbora

Posamezne vsebinske sklope bosta predstavila dr. Roman Lavtar, vodja Službe za lokalno samoupravo Ministrstva za javno upravo in dr. Franci Žohar, sekretar v Službi za lokalno samoupravo.

Predavateljema bo možno zastaviti dodatna vprašanja neposredno po seminarjih, lahko pa jih tudi predhodno zapišete na priloženi prijavnici.

Seminar bo trajal približno dve uri. Udeležba je brezplačna, vseeno pa vas naprošamo, da nam zaradi same organizacije seminarja prijavnice posredujete na: Skupnost občin Slovenije  info(at)skupnostobcin.si, na Združenje občin Slovenije info(at)zdruzenjeobcin.si in na Združenje mestnih občin Slovenije zmos(at)koper.si.

Na prijavnici ustrezno obkrožite na kateri lokaciji se boste udeležili seminarja.

Vljudno vabljeni!