ČARI PROTOKOLA- PRIPRAVA NA POSLOVNI IN SLAVNOSTNI DOGODEK

Lokacija: MZI, LANGUSOVA 4, LJUBLJANA
Opis:

ČARI PROTOKOLA – PRIPRAVA NA POSLOVNI IN SLAVNOSTNI DOGODEK

…katerega namen je poučiti udeležence o osnovah protokola, saj se na občinah vsaj nekajkrat v letu srečujemo s takimi in drugačnimi težavami ob obisku različnih gostov.

Nemalokrat se znajdemo v zagati kako zadevo izpeljati in pri tem ne narediti nobene napake. Vsi želimo brezhibne dogodke in prireditve, ki bi si jih tako mi kot naši gostje zapomnili. Ker so občine na tem področju malce šibkejše in še kadrovsko okrnjene, smo za vas pripravili seminar, kjer se boste seznanili z osnovami protokola in s tistimi triki, ki naredijo dogodek nepozaben. Vendar se protokol tu ne začne ali konča. Začne se že pri nas samih, pri pripravi naših prostorov, v katerih vsakodnevno delamo in tudi pri predstavljanju občine občanom in drugim.

Pogledali bomo ali smo pripravili vse potrebno za poslovni sestanek našega šefa, so bila vabila ustrezno oblikovana, kako določiti sedežni red in kako pogostiti udeležence sestanka… to je samo nekaj vprašanj, ki se nam zagotovo podijo po glavi ob priprav na poslovni ali slavnostni dogodek.

Ciljna skupina seminarja so vsi zaposleni, ki so zadolženi za priprave in izvedbe različnih dogodkov, naše tajnice, ki se s sprejemom gostov srečujejo vsak dan, in vsi tisti, ki vas protokol zgolj zanima.

VABILO

PRIJAVNICA