MICROSOFT ZA DIGITALNO OBČINO IN KOMUNALO

Začetek ob uri: 8:30
Predviden konec ob uri: 16:00
Kontakt: MICROSOFT SLOVENIJA
Lokacija: 8. NADSTROPJE KRISTALNE PALAČE V LJUBLJANI (AMERIŠKA UL. 8, LJUBLJANA)
Opis:

Microsoft Slovenija vabi na dogodek Microsoft za digitalno občino in komunalo, ki bo potekal v torek, 14. marca 2017, v njihovih prostorih.

Novi predpisi in standardi, zahteve po trajnostnem razvoju in naraščujoče potrebe glede učinkovitosti poslovanje komunalna podjetja postavljajo pred nove izzive. Čedalje bolj jasno postaja, da brez tehnoloških badgradenj in digitalizacije poslovnih procesov ne bo mogoče doseči novih ciljev ter izpolniti novih zavez.

Na dogodku vam bodo predstavili informacijeke rešitve in pristope, s katerimi lahko naslovite te izzive in odločno stopite na pot k digitalizaciji poslovanja. Naši parterji vam bodo predstavili svoje napredne rešitve, zasnovane posebej za potrebe komunalnih podjetij in občin. Spoznali boste različne rešitve, od tehnologije v oblaku in prilagoditev obstoječih informacijskih sistemov do interneta in programske rešitve za odčitavanje in merjenje okoljskih podatkov.

Dogodek je brezplačen, vabljeni, da se na dogodek prijavite še danes. Prijavnico, spored izobraževanje in ostale inforamcije nadete TUKAJ.