Aktualna obvestila pristojnih služb

Išči
Po letu:
18.01.2022 OBJAVE ODLOKOV IN SKLEPOV POVEZANIH Z ZAJEZITVIJO ŠIRJENJA COVID-19 - URADNI LIST RS, ŠT. 8/2022

V Uradnem listu RS, št. 8/2022, ki je izšel 17. 1. 2022, sta bila objavljena:

Prenosov: 3x
Dodano: 18.01.2022 09:39
17.01.2022 KARANTENE OB VSTOPU V DRŽAVO NI VEČ MOŽNO PREKINITI

Vlada RS je na 320. dopisni seji sprejela spremembo Odloka o določitvi pogojev vstopa v Republiko Slovenijo zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni COVID-19, ki določa, da oseba ki je ob vstopu v Slovenijo napotena v karanteno na domu, le te ne more več predčasno prekiniti z negativnim testom PCR.

Zaradi skrajšanja trajanja karantene na domu z deset na sedem dni je črtana možnost predčasne prekinitve karantene z negativnim testom PCR. Oseba, ki jo policija ob vstopu v Slovenijo napoti v karanteno na domu, karantene ne more več predčasno prekiniti z negativnim testom PCR in traja polnih sedem dni.

Prenosov: 3x
Dodano: 17.01.2022 09:26
10.01.2022 PRIPOROČILA ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA OKUŽB V VRTCIH

S strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport smo v vednost prejeli okrožnico s priporočili vrtcem za preprečevanje širjenja okužb v vrtcih.

Ime datotke: 1107_Priporocila-Vrtci.pdf
Velikost datoteke: 102.11 kB
Prenosov: 7x
Dodano: 10.01.2022 13:00